Followers

Popular Posts

There was an error in this gadget

ShoutMix chat widget

Sunday, 24 June 2012

korean drama BIG full episode eng subs


Episode 1-8 only...all the rest please go to youtube..hee peace 




BIG ep 1 


BIG ep 2


BIG ep 3



BIG ep 4


BIG ep 5


BIG ep 6


BIG ep 7



BIG ep 8








Thursday, 21 June 2012

shin pd suju + mblaq

ep 8 1/4



ep 8 2/4


ep 8 3/4


ep 8 4/4

ep 9 1/4


ep 9 2/4


ep 9 3/4


ep 9 4/4

Wednesday, 20 June 2012

muncul kumpulan kpop baru yg tgh meletop...OMG!!

MBLAQ - IT' S WAR WITH ENG & ROMANIZATION & HANGUL SUBS

THIS CLIP VIDEO REALLY2 TOUCH MY HEART..SAD ENDING..!


BOYFRIEND - I'LL BE THERE
AWESOME!!


EXO-K  - MAMA
SUPERB ONE!!


NU'EST - FACE
THIS ONE IS AWESOMEEE !!!


INFINITE - BE MINE
OUHH!! DONT KNOW HOW TO  SAY THIS...U MUST HEAR THIS... <3


BTOB - INSANE
LURVE IT....!


SUPERNOVA - STUPID LOVE
CUTE.....NGEHEHE

Wednesday, 13 June 2012

pesanan buat adik2 dan kakak2 di luar sna..

Kehadapan hamba yg diredhai Allah ,


Assalamualaikum ...harap anda sihat sejahtera walau dimana jua anda berada dan semoga anda sentiasa cantek dari segi luaran mahupun dalaman..,, saya harap anda boleh menjadi yg terbaek dari yg terrrBaEK...kpd kwn2 saya nk sharing2 cerita sikit...mmg saya akui sukar nk cari yg betul2 sempurna dr semua segi..tp jgn risau,,wanita akan mencari seorang lelaki yg boleh jadi imam utk keluarganya....jika hanya rupa parasnya lawa tetapi akhlaknya tdk sebagus rupanya...apa boleh dibuat...jikalau kita nk cari dlm kalangan yg baik2...cubalah selidik dan lihat diri kita,,kita nie mcm mna...Allah SWT pun sudah bersabda bhwa "lelaki yg baik kepada perempuan yg baik"...jodoh, ajal dan maut suma di tangan TUHAN..jd kita x perlu laa takut nanti kita tdk berkahwin pula...tp mesti kawan2 fikir mcm saya penah fikir dulu...tak kan laa  kita xpayah ambil tindakan apa2 n juz duduk diam2 x payah cari,biarlah ia datang sndiri..kn COUPLE itu DOSA....habes mcm mna??klow org tuh dtg then mntak couple,,nk tolak ke tak....kalau laa terjadi kt saya,..mungkin saya akan tanya dia,,awak nk couple ngn saya sbb apa??haa,,apa akan diorang jwb??adakah mereka jwb saya dh bersedia menjadi imam awak...??dh bersedia nk tanggung segala dosa awak sbb tugas saya membimbing isteri saya ke arah kebaikan......??anda tahu apa mksd tersirat semasa akad nikah???haaaa,,,..fikir2kanlah....kepada adik2 yg x penah couple sbb bkenan ngn kawan sbb masa kecik2 dlu men masak2 skali...contoh laa..tu kalau nk tru,,try laa..dr KAWAN jd COUPLE..dr COUPLE jd MUSUH....sbb paa?sbb dh break dh..dia curang ngn saya...hahhahaha...adik2 x yah wt lawak nahh...biaq bagi mengaji abeh dulu....dh msuk U sem 3 4 nk cari cari laaa..eh,,td kata xyah cari??haaa..jalan terbaik berdoalah kepada Allah nescaya Allah akan buka pintu hatinya utk anda..tp ada jgk yg kawen awal,,urmmm..itu ada sbb tertentu adk2 ku syg....x dpt dielakkan....kalau dh jdoh xkan ke mana....bila tgok FACEBOOK,,tgok kelakar pun ada..bdk2 skolah rendah dh pandai dh bercintan cinton...yg ayat x leyh belah... "bila saya keluar rumah ternampak rumah awak..tp awak dh pindah..pedihnyaaa hati ini" lebeh kurang mcm tu laa ayat dia....wt lwak sgguh..berbalik kpd tadi,kita sebagai wanita janganlah terlampau memilih sgt sampai dh brapa org dh msuk minang dok tolak2...bahaya kalau mcm tu......


JADI KITA SEBAGAI WANITA,,,BIJAKLAH BERFIKIR YG MANA BAIK DAN YG MANA BURUK....ini sekadar nk berkongsi cerita jaa...kalau ada yg terasa harap di maafkan dan bkn bertujuan nk mangaibkan sesiapa..juz nk igt mengingati kepada diri sendiri dan juga kpd rakan2....saya akui saya tidaklah sempurna...jd saya ambil petikan ini:-




"Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna,


nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan menjadi sedikitlah orang yang memberi peringatan."


~Hassan Al Basri~"=D

Saturday, 9 June 2012

2PM SHOW with eng subs...

CUTI2 KU DIISI DGN GELAK KETAWA TENGOK NI...kawan2 tgok laa...sekadar nk sharing kpd ssiapa mnat 2pm...


ep 1 part 1

ep 1 part 2

 *ep nyh x bapa suka sngt sbb diorang kena berhadapan dgn kepala pig..huhu

ep 1 part 3


ep 1 part 4

ep 1 part 5


ep 2 part 1

ep 2 part 2

ep 2 part 3


ep 2 part 4



ep 2 part 5


ep 3 part 1

ep 3 part 2

ep 3 part 3

ep 3 part 4

ep 3 part 5

 

ep 3 part 6

ep 3 part 7

ep 4 part 1

ep 4 part 2

ep 4 part 3

ep 4 part 4

ep 4 part 5

ep 4 part 6

ep 4 part7

ep 5 part 1

ep 5 part 2

ep 5 part 3


ep 5 part 4

ep 5 part 5

 ep 5 part 6

ep 5 part 7

ep 6 part 1

ep 6 part 2

ep 6 part 3

ep 6 part 4

ep 6 part 5

ep 6 part 6

ep 6 part 7

ep 7 part 1

ep 7 part 2

ep 7 part 3

ep 7 part 4

ep 7 part 5


ep 7 part 6

ep 7 part 7

ep 8 part 1

ep 8 part 2

ep 8 part 3

ep 8 part 4

ep 8 part 5

ep 8 part 6

ep 8 part 7

ep 9 part 1

ep 9 part 2

ep 9 part 3

ep 9 part 4

ep 9 part 5

ep 9 part 6

ep 9 part 7

ep 10 part 1

ep 10 part 2

ep 10 part 3

ep 10 part 4

ep 10 part 5

ep 10 part 6

ep 10 part 7

ep 10 part 8

ep 11 part 1

ep 11 part 2

ep 11 part 3

ep 11 part 4

ep 11 part 4

ep 11 part 5

ep 12 part 1

ep 12 part 2

ep 12 part 3

ep 12 part 4


ep 12 part 5

ep 12 part 6

ep 12 part 7


ABEZZZZ..!!!!

 

peminat 2pm pulak....heheh

ULTRA LOVER BY 2PM <3



I'M YOUR MAN BY 2PM <3





memory in snow walking at i-city

 happy memory...suma maksu sponsor...hehe,...tq <3

 

with tok

















with maksu


 

















COMING BACK..!!!

YEAH!!!!!!!!!.dh dkt sbulan dh aku graduate dr matrikulasi kedah.........rindu tempat tu ,,members,roomate,lecturers ,classmate,pratikum mate. dll........result p0wn dh dpt..Alhamdulillah elok walaupun x dpt 4.0 tetapi tdk mngecewakan my parents....kpd rakan2 yg lain congratez x kira dpt elok ka x...kita suma dh wt terbaek.....rezeki suma dtg dr Allah SWT........nnti dh dpt keputusan upu..and dh msuk u nnti jgn laa lupakan aku ek...huhu...gudluck!!!